„Csípő barát” minősítésben részesültek a Magyarinda babahordozók

„Csípő barát” minősítésben részesültek a Magyarinda babahordozók

AMERIKAI ORVOSSZAKÉRTŐK ELŐTT ARATOTT A MINŐSÉGÜKRŐL HÍRES MAGYAR BABAHORDOZÓ

A babahordozás méltán válik egyre népszerűbbé, hiszen egy jó hordozó hihetetlen szabadságot és mobilitást ad a családnak akár otthon, akár kültéren.

„Egy babahordozó akkor jó, ha kényelmes és egészséges mind a gyermeknek, mind az őt hordozó felnőttnek. Emellett időtálló és küllemre is szép. Karakteres hordozóinkat és kiegészítőinket 10 éve ezzel a szemlélettel készítjük már nemzetközi szinten is elismert egészséges gyógyászati eszközként.” – Nyéki F. Kata, a Magyarinda alapító – tulajdonosa

Hip Dysplasia Institute egy köztiszteletben álló amerikai szervezet, amelynek tagjai a világ ismert ortopédiai szakemberei, orvosai. Céljuk a csípő rendellenességek gyógyítása és megelőzése – így a kisbabák fejlődő csípőízületének védelmében szigorúan ellenőrzött és minősített termékek ajánlásával segítik a szülők választását. A Magyarinda Szimpla és Klasszik Babahordozói Magyarországon elsők között nyerték el a Hip Dysplasia Institute kitüntetett „csípő barát” minősítését, amely a kiváló minőségéről eddig is híres márka babahordozóit a világ legrangosabb gyártóival egy szintre emeli. (link)