Barion Pixel
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Pici piac június 20.

2021-06-20 - 09:00 - 17:00

Június 20-án vasárnap több mint fél év kihagyás után újra Pici Piac a Larus Rendezvényközpontban! A város legmenőbb baba-mama-gyerek dizájner vásárán több mint 60 tehetséges magyar tervező gyönyörűszép hazai termékeivel várunk: kifejezetten kismamáknak, gyerekeknek, babáknak. Folytatjuk a SOK PICI jótékonysági programját is, adománytárgyaink megvásárlásával egy újabb nemes ügyet támogathatsz a helyszínen. Sok-sok új kiállítóval és persze a korábbi, kedvenc márkáiddal is találkozhatsz majd. A vásárra a belépés természetesen most is ingyenes.
Időpont: 2021. június 20. vasárnap 9-től 18-ig
Helyszín: Larus Rendezvényközpont (1124 Budapest, Csörsz utca 18/B)
További infók: https://www.babyberry.hu/picipiac

BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK: a vásár a Larus Rendezvényközpont teraszán és zárt térben egyaránt zajlik majd. A jelenlegi szabályozások értelmében a zárt részre csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt és a vele érkező kiskorú gyermek léphet be, amit a bejáratnál ellenőrizni fogunk, és minden vásárra érkező vendégnek karszalagot adunk, hogy nyomon követhessük a belépők számát. A helyszínen minden órában alapos szellőztetést végzünk és a mellékhelyiségeket is rendszeresen fertőtlenítjük.

FONTOS: javasoljuk, hogy ha tehetitek, inkább a délutáni órákban érkezzetek, mert a korábbi Pici Piac tapasztalataink alapján délelőtt mindig többen jönnek vásározni! Köszönjük az együttműködéseteket és hogy Ti is vigyáztok egymásra.

Az eseményre látogatók részvételükkel automatikusan hozzájárulnak, hogy a vásáron róluk kép- és hangfelvételek készüljenek, amiket a szervező a jövőben saját kommunikációjához díjmentesen felhasználhat.

Részletek

Dátum:
2021-06-20
Időpont:
09:00 - 17:00
Esemény kategória:
Honlap:
https://fb.me/e/DHNr9lYS

Helyszín

Larus rendezvényközpont
Csörsz utca 18/B
Budapest, 1124 Magyarország
+ Google Térkép