Táskarendező fekete mintás- közepes

4300 Ft

Közepes PIKK PAKK, a totebagbe

PIKK PAKK közepes méretű táskarendezője, csak a méretében kisebb, de ugyanolyan sok lehetőséget tartalmaz a pakolására, mint a legnagyobb: nagy pakoló rekesz középen, kulcstartó karabiner, különböző méretű zsebek kint és bent, zsebkendőnek, tabletnek, notesznek, bérletnek és telefontöltőnek. A nagyobb tároló részben található egy gumi is, ami biztosítja, hogy a vizes palack vagy tea is stabilan álljon. A változatos színösszeállításból pedig mindenki megtalálja a neki tetszőt.

Ajánlom nőknek és fiatal lányoknak, akik szeretik a fast fashion táskákat és/vagy divatos, de pakolás szempontjából nem praktikus táskákat (pl.: totebag). A rendező segítségével minden átlátható a táskában, mindennek meg lesz a helye.

 

Leírás

Táskarendező fekete mintás- közepes

Kinek ajánljuk?

  • Nőknek, akik gyakran cserélgetik a táskáikat. A táskarendezővel nem csak rendet tartani könnyű, hanem a napi táskaváltás folyamata is leegyszerűsödik egy mozdulatra. Így többé nem marad a másik táskában a bérlet vagy a pénztárca sem.
  • Férfiaknak, akik követik a divatot, egyterű táskákkal, hátizsákokkal járnak, de szeretnének átlátható rendszert a dolgaik között.

Mérete

  • magassága: 28 cm
  • szélessége: 20 cm
  • mélysége: 12 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Táskarendező fekete mintás- közepes” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük